Fotorelat guanyador IES Eduard Fontserè

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a L’Hospitalet de Llobregat. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de l’IES Eduard Fontserè:

Dret a la alimentació i la sanitat per Elhaddadi, A

El fotorelat Dret a la alimentació i la sanitat, per Elhaddadi, A. de l’IES Eduard Fontserè ha comptat amb 25 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3è ESO de l’IES Eduard Fontserè per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Elhaddadi_a_ Dret a la alimentació i la sanitat. _3rESOA_Fontserè

Dret a la alimentació i la sanitat

En aquesta imatge es pot veure una desigualtat, perquè els preus dels aliments i medicaments son molt alts per als ciutadans més pobres. Per tant veiem vulnerat el dret a l’alimentació i la sanitat. Aquesta situació ve donada perquè els grans venedors volen més benefici. Reduint els beneficis de les grans empreses (farmacèutiques, grans plataformes comercials…) podríem millorar la situació i fer que aquest dret es complís per a tothom.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s