Fotorelat guanyador CEIP Pau Sans

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a L’Hospitalet de Llobregat. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador del CEIP Pau Sans:

Dret a serveis bàsics de Chinga, A. 

El fotorelat Dret a serveis bàsics de Chinga, A. del CEIP Pau Sans ha comptat amb 219 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 5è curs del CEIP Pau Sans per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Chinga_Ailen

Dret a serveis bàsics

Aquesta foto és una demostració de que l’Ajuntament ha de comprar aquesta botiga vella perquè acumula molta brutícia i no està bé. I per això he pensat que es faci una escola especial pels nens que estan una mica malalts. Jo vull col·laboració per fer aquesta construcció, així doncs, la gent que tingui fills malalts o no tingui diners es farà barat el pagament. I la gent estalviarà molt més. També vull que tingui menjador per a que els nens i nenes mengin bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s