Fotorelat guanyador de la classe 3r ESO A de l’IES Dolors Mallafrè i Ros

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a Vilanova i la Geltrú. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de la classe 3r ESO A de l’IES Dolors Mallafrè i Ros.

Herois de veritat, per Soleto, M.

El fotorelat Herois de veritat de Soleto, M. de la classe de 3r ESO A l’IES Dolors Mallafrè i Ros ha comptat amb el 46.67%  dels vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de Vilanova i la Geltrú, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3r ESO A de l’IES Dolors Mallafrè i Ros de Vilanova i la Geltrú per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

 

Soleto_M_3rESOA_Mallafrè_Vilanova_Herois de veritat

Herois de veritat, per Soleto, M.

Les persones tenen dret a gaudir d’un treball digne. La gent que es guanya la vida d’aquesta forma són herois perquè encara que faci calor, fred, plogui, nevi… treballen i, a sobre es una espai públic i posen la seva vida en perill ja que tampoc disposen d’una sanitat digna. Aquesta gent mereix respecte i crec que més que la gent que té poder. Són un exemple de persones que lluiten per la seva vida, en aquesta foto es veu clarament el que fan per aconseguir almoina, encara que només siguin dos euros. Per poder canviar això al menys una mica, puc parlar amb ells per fer-los reflexionar i per animar-los a que continuïn lluitant pels seus drets.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s