Fotorelat guanyador de la classe 3r ESO B de l’IES Dolors Mallafrè i Ros

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a Vilanova i la Geltrú. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de la classe 3r ESO B de l’IES Dolors Mallafrè i Ros.

Dret a un habitatge, per Bau, N.

El fotorelat Dret a un habitatge de Bau, N. de la classe de 3r ESO B l’IES Dolors Mallafrè i Ros ha comptat amb  el 64.29% dels vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de Vilanova i la Geltrú, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3r ESO B de l’IES Dolors Mallafrè i Ros de Vilanova i la Geltrú per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Bau_N_3r ESO B_Mallafrè_Vilanova_Dret a un habitatge

Dret a un habitatge

Cada vegada hi ha més desigualtats econòmiques, a mesura que passa el temps hi ha més gent sense feina, sense habitatge… Acaben al carrer sense diners i vivint amb el que aconsegueixen demanant al costat de supermercats.
Totes les persones del món mereixen tenir una casa i una feina en condicions. Hem d’ajudar-nos entre tots. Si ens unim i intentem ser millors persones, podrem aconseguir-ho, perquè no crec que ningú vulgui viure en aquestes condicions.
O tu si…?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s