Fotorelat guanyador de la classe 3r Eso C de l’IES Dolors Mallafrè i Ros

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a Vilanova i la Geltrú. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de la classe 3r ESO C de l’IES Dolors Mallafrè i Ros.

Dret a viure sense corrupció, per Gómez, N.

El fotorelat Dret a viure sense corrupció de Gómez, N. de la classe de 3r ESO C l’IES Dolors Mallafrè i Ros ha comptat amb  el 45.45% dels vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de Vilanova i la Geltrú, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3r ESO C de l’IES Dolors Mallafrè i Ros de Vilanova i la Geltrú per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Gomez_N_3r ESO C_Mallafrè_Vilanova_Dret a viure sense corrupció

Dret a viure sense corrupció

– En la foto és veu un cartell penjat al lloc on estan els bombers. Que posa “No vull pagar les cagades dels altres: polítics, banquers, etc.”

– Aquest tema va sobre els pressupostos del govern, cada vegada hi han més policies que bombers i això és preocupant. Necessitem també més bombers perquè són necessaris.

– La millora que jo faria seria que els del govern si fan alguna cosa malament els bombers no tenen perquè estar implicats en això. El govern el necessitem per a que hagi un ordre, però si ho fan malament no tenim que ser nosaltres els responsables.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s