Fotorelat guanyador CEIP Torreforta

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a Tarragona. Després d’una setmana molt intensa de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador del CEIP Torreforta de Tarragona:


Dret al casament lliure, per Mezzan, S

El fotorelat Dret al casament lliure, de Mezzan, S del CEIP Torreforta de Tarragona ha comptat amb el 18,96% dels vots, amb un total de 176 votacions.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de Tarragona, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 5è curs del CEIP Torreforta per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Mezzan_S_5a_Torreforta_Tarragona_ Dret al casament lliure

Dret al casament lliure

Les dones s’han de poder casar amb qui vulguin, no són els pares els que ho han d’escollir. Està malament que els pares escullin l’home per a la seva filla. Tenim dret a escollir nosaltres el nostre propi home. Hem de ser les filles les que escollim la nostra parella. Podrem millorar quan els pares deixin a les seves filles escollir l’home que els hi agradi més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s