Fotorelat guanyador CEIP Fluvià

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a Barcelona. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador del CEIP Fluvià:

Catalunya Caixa, per Bastida, J.

El fotorelat Catalunya Caixa de Bastida J. del CEIP Fluvià de Barcelona ha comptat amb 163 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de Barcelona, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 5è curs del CEIP Fluvià de Barcelona per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Bastida_J_Fluvià_Granat_Barcelona_Catalunya caixa

Catalunya Caixa

Jo denuncio que al meu barri hi ha gent que no pot pagar l’hipoteca i volia dir-lis als bancs, que no els treguin els diners perquè si no, la gent, es queda sense menjar, aigua i habitatge.

Jo, proposaria que com a ciutadà, faria una assemblea i que l’Ajuntament, parlés amb els bancs. Que els bancs, no traguessin els habitatges als ciutadans i ciutadanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s