Fotorelat guanyador CEIP Mare de Déu de Bellvitge

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a L’Hospitalet de Llobregat. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador del CEIP Mare de Déu de Bellvitge:

Brutícia al llac, per Córdoba, N.

El fotorelat Brutícia al llac de Córdoba, N. del CEIP Mare de Déu de Bellvitge ha comptat amb 63 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 5è curs del CEIP Mare de Déu de Bellvitge per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Córdoba_N_5e_MD Bellvitge_L'Hospitalet de Llobregat_Brutícia al llac

Brutícia al llac

Quan vaig pel carrer, veig moltes coses tirades pel terra i no m’agrada res, per exemple, en un llac, al costat de l’Hotel Hesperia, hi ha moltes bosses, lates, fulles, etc….
Jo per això no passi!!Ficaria un cartell que posi: “No tireu basura als llacs, que això contamina, tirar-lo a la basura, gràcies. Penso que això seria lo correcte.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s