Fotorelat guanyador Escola Canigó

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a L’Hospitalet de Llobregat. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de l’Escola Canigó:

Dret a la sanitat de Martín, C.

El fotorelat Dret a la sanitat de Martín, C. de l’Escola Canigó  ha comptat amb 96 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3è ESO de l’Escola Canigó per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Martin_C_3rESO_Canigo_Hospitalet_DRET_SANITAT

Dret a la sanitat

Tothom té dret a tenir una sanitat pública digna. Hem de mantenir aquesta bona sanitat, perquè sinó hi haurà molta gent que no podrà accedir a una sanitat privada. Lluitem pels nostres drets, lluitem per la salut.
Proposta de millora: Obrir més centres d’assistència mèdica públics per tal que tothom gaudeixi d’un centre gratuït al qual assistir.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s