Fotorelat guanyador Escola Balaguer

Acabem de tancar les votacions per al concurs #desfemlesdesigualtats a L’Hospitalet de Llobregat. Després d’una setmana de votacions, ja podem establir com a fotorelat guanyador de l’Escola Balaguer:

Dret a l’educació, de Cavero, J.

El fotorelat Dret a l’educació de Cavero, J. de l’Escola Balaguer ha comptat amb 60 vots.

El seu fotorelat serà distribuït per la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, perquè l’objectiu de #desfemlesdesigualtats, és compartir els nostres aprenentatges i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre les desigualtats que vivim al nostre entorn més immediat.

Des de la Fundació Akwaba us volem agrair la vostra participació. Cadascun dels fotorelats és guanyador, ja què amb el seu testimoni i la seva denúncia, guanyem tots i totes les que volem un món sense desigualtats socials. Gràcies a tots els nois i les noies de 3è ESO de l’Escola Balaguer per fer-ho possible.

Les postals es lliuraran en els actes de cloenda. Al vostre centre rebreu una invitació a l’acte de la vostra ciutat.

Moltes felicitats!

Cavero-J- 3er ESO - Balaguer -L'Hospitalet de Llobregat- Dret a l'educació

Dret a l’educació

En moltes escoles hi ha moltes retallades de salaris als professors, perquè l’administració no dedica suficients diners per poder pagar els salaris.
La solució és que el govern doni més diners a l’escola o institut per poder pagar als professors i tenir més recursos per donar una bona educació als alumnes, i que totes i tots el habitants del barri fossin a una manifestació per que el govern els escolti.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s