L’alumnat de 4rt d’ESO de l’INS Dolors Mallafrè i Ros cerca respostes per millorar la desigualtat en l’alimentació

Aquesta setmana a l’Institut Dolors Mallafrè i Ros, hem tornat a reprendre el projecte #desfemlesdesigualtats: aprenentatge creatiu per una ciutadania global.

El curs 2014-2015 l’alumnat que aleshores feia 3r d’ESO va participar a la descoberta fotogràfica i participativa de les desigualtats socials i enguany el mateix alumnat que ara fa 4rt d’ESO participa en  l’acció transformadora. Els nois i noies investiguen la desigualtat en l’alimentació a través de tècniques teatrals i de reflexió, analitzen què s’està fent a Vilanova, quines són les activitats que es duen a terme per part d’entitats com el Cafè Caliu, l’economat i la Cooperativa La Vinagreta i elaboren propostes de millora per presentar a l’AMO i activitats de sensibilització.

 

Vegeu algunes fotografies de les activitats a l’aula:

Grup A- Mostra de l’elaboració pròpia del joc de l’oca de la desigualtat en l’alimentació. Quines són les causes i efectes de la desigualtat en l’alimentació? Quines entitats o espais de Vilanova ajuden a superar aquesta desigualtat?

Grup B: Identifiquem canvis en la quotidianitat  a través del teatre imatge per superar la desigualtat en l’alimentació.

 

Grup C: Reprenem el projecte i analitzem les causes de les desigualtat en l’alimentació a partir de la teranyina de cadenes lògiques, teatre i l’elaboració d’un joc propi.

 

Deixa un comentari